Kommunicera med Sveriges framtid

Studentmedia tillhandahåller marknadsföringstjänster som hjälper utbildare och företag att nå studenter och talanger i åldrarna 15-35 år — det vill säga Sveriges framtid!

Ett nischat mediehus

Det hela började med ett magasin. Året var 1989 och magasinet hette Studentmagasinet. Med åren har organisationer slagits samman och digitala tjänster tagit en allt större del. Idag är Studentmedia ett nischat mediehus som tillhandahåller medier på Internet och i print för ett par väldigt specifika målgrupper: studenter och nyutexaminerade. Med några av Sveriges ledande medier i form av tidningar, onlinemagasin och söktjänster är vi det självklara valet för företag, utbildare och andra organisationer som vill nå ut till sin framtid.

Digitalt och Print

Genom en kombination av digitala medier och magasin har vi blivit en av de främsta experterna när det gäller marknadsföring mot studenter och nyutexaminerade. Varje månad når vi ca 450 000 personer i denna målgrupp. Som kund har du en stor mängd valmöjligheter. t.ex. displayannonsering, sampling, matchmail eller mobila annonslösningar — antingen i kampanjform eller löpande över året. Vi skräddarsyr en lösning efter era specifika behov och önskemål.

piraja

Våra tjänster

Här är några av våra mest populära och effektiva marknadsföringstjänster.

Display

Få större räckvidd eller bygg varumärke med hjälp av displayannonsering. Våra displayalternativ ger er möjligheten att rikta ert budskap demografiskt eller mot en målgrupp med ett visst intresse.

Matchning

Hitta elever, talanger och konsumenter med hjälp av riktade mailutskick. Utskicken går till personer som registrerat intresse för det ni erbjuder. Kombinera utskicket med en Facebook-kampanj för maximal spridning.

Presentation

Ge framtida elever och talanger en inblick i hur det är att studera eller arbeta hos er. Berätta om fördelarna med att studera i er stad, era pedagogers erfarenhet, lokala nöjen eller framtidsmöjligheter i organisationen.

Sampling

Bygg en framtida kundbas genom att låta studenter och nyutexaminerade prova på era varor och tjänster. Ni kan även använda sampling för att skapa goodwill eller för att testa nya produkter.

Sponsrade artiklar

Sponsrade artiklar är en av våra mest snabbväxande nativelösningar. Låt det skrivna ordet marknadsföra er för en lång tid framöver och öka konverteringen genom att använda texter som lockar målgruppen.

Textannons

Presentera era utbildningar, kurser, internship eller traineeprogram genom text, video, infographics och mycket mer. Besvara vanliga frågor och uppnå en långsiktig exponering mot studenter och nyutexaminerade.

I gott sällskap

Från världskända universitet till Fortune 500-företag och ner till mindre företag och utbildare nedan är ett urval av våra kunder.

bth
ef
skanemejerier
coca-cola
su
vattenfall
lnu
hyper-island
nordea
nestle
telia
tetra-pak
seb

Är ni där?

Det vill säga där era framtida elever, talanger och kunder är? Om inte, klicka på den lilla knappen nedan för att få reda på hur vi kan hjälpa er att nå rätt.