Jobba hos oss

Som en del av Studentmedia får du möjligheten att påverka. Du blir aldrig en kugge i ett stort maskineri utan en vital del av en organisation i konstant utveckling. Dessutom hjälper du människor i karriären, något som få kan skryta med.

Lediga tjänster

Våra team

Försäljning

Försäljningsteamet sköter den övergripande kommunikationen med våra kunder och arbetar löpande med att förmedla våra tjänster till företag och utbildare.

Marknadsföring

Som en del av marknadsföringsteamet ser du till att, framförallt våra digitala tjänster, får fler användare. Detta leder i sin tur till bättre resultat för våra kunder.

Redaktion

Redaktionsteamet bestämmer innehållet i våra magasin och arbetar hårt med att producera innehåll som är intressant för vår och våra kunders målgrupper: studenter och nyutexaminerade.

Utveckling

Förutom att de konsumerar en stor mängd energidryck är utvecklingsteamet våra digitala ingenjörer som ser till att alla digitala tjänster fungerar och är användarvänliga.

För studenter

Varje år gör ett par utvalda praktiktanter sin praktik eller LIA (lärande i arbete) på Studentmedia. Här kokar ingen kaffe, som praktikant får du verklig arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring, skrivande eller webbutveckling. Den som visar framfötterna, ger gärnet och visar en stark vilja att lära sig erbjuds oftast ett jobb med möjligheter att avancera snabbt. Se vilka praktikplatser som finns tillgängliga ovan.

"Jag lärde mig mer på en vecka hos Studentmedia än under senaste terminen i skolan"
- Jesper, praktik webbutveckling

Spontanansökan

Hittar du ingen passande tjänst ovan? Maila oss och berätta
om hur din kompetens kan hjälpa Studentmedia!

rekrytering@studentmedia.se