Webbredaktör deltid/distans

Ansök snarast, vi tar emot ansökningar löpande, för start enligt överenskommelse.

Vi sitter i trevliga lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm.

Webbredaktör

Vill du jobba som webbredaktör på ett av Sveriges mest spännande och nischade mediehus? Läs vidare!

Som webbredaktör kommer du bland annat arbeta med några av Sveriges mest välbesökta söktjänster för utbildningar, kurser och traineeprogram, men även med vår populära blog Piraja.se.

I ditt arbete kommer du att designa annonser och banners, skriva artiklar åt både oss själva men även för att hjälpa våra kunder. Du kommer att arbeta med våra sociala medier och utveckla vårt content och hjälpa till att skapa kampanjer tillsammans med vår säljavdelning. Sökordsoptimering blir ett viktigt verktyg att arbeta med för att se till våra digitala produkter ständigt når en allt större grupp av studenter och young professionals.

Vi söker dig som:

  • Är en god kommunikatör i både tal och skrift
  • Är en problemlösare med stark ansvarskänsla
  • Har ett öga för design
  • En lagspelare som samtidigt har ett eget driv
  • Trivs på ett ungt företag med högt tempo

Kunskapskrav

  • Photoshop
  • Övriga adobe-program
  • SEO

Viktigast av allt är att du är kreativ, gillar att skriva med olika sorters tonalitet, tycker om att arbeta med grafik och design och kan hantera och skapa ett innehåll med både kvalitativ text och som samtidigt sticker ut.

Vem passar tjänsten för

Tjänsten passar dig som endast har tid att arbeta deltid. Till exempel har du ett kvällsjobb eller studerar varannan dag. Även om du arbetar på distans ser vi helst att du kan vara tillgänglig och arbeta under vanliga kontorstider 8:00-17:00.

Kan du enbart arbeta 30-40 procent? Ansök ändå!

Ansökan

Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande. Skicka din CV och personligt brev idag ställd till rekrytering@studentmedia.se, märkt ‘Webbredaktör deltid’. Vi önskar även att du bifogar en kort egenskriven text som passar Piraja.se, som är sökordsoptimerad samt en tillhörande instagrampost med text och bild.

För frågor om tjänsten ring Eva Nelson 08-120 359 05