Praktik webbutvecklare C#

Tillsvidare, Stockholm. Ansök senast för start enligt överenskommelse

Studentmedia grundades 2008 och genom åren har vi hjälpt tusentals utbildningsinstitut och företag, i alla storlekar, att rekrytera elever och medarbetare. Bland våra kunder finns toppuniversitet och storföretag, till exempel Coca Cola, Volvo, Uppsala universitet, EF, Vattenfall och H&M. Läs mer om oss.

Studerar du till webbutvecklare och har ditt fokus på, eller vill lära dig mer om C#? Då erbjuder vi en praktikplats för framtida webbutvecklare där du får testa dina praktiska kunskaper i att utveckla webbapplikationer i C#.

Vad du kommer lära dig som webbutvecklare hos oss

Målsättningen med din praktikperiod är att du ska få verklig erfarenhet av webbutveckling (du kommer inte koka kaffe!), detta innebär att du bland annat kommer lära dig:

  • Att utveckla webbapplikationer som används av tusentals personer
  • SQL och smarta querys
  • Det senaste inom HTML5 och CSS3
  • Och så mycket mer att du kommer besitta lika stora krafter som Lord Vader.

Hur du kommer arbeta

Du kommer få egna projekt som ska levereras inom deadline och du rapporterar till vår Head of Product & Development som är en guru i branschen. Du får en plats i vårt kontor i centrala Stockholm, precis intill Stureplan och ifall du behöver det kommer vi “supplia” dig med en oändlig mängd Jolt Cola ;).[1]

Har du på nåt konstigt sätt “beamats” hit och undrar vad en webbutvecklare egentligen gör? Läs vad en webbutvecklare är!

Not 1: Efter att en av våra praktikanter råkade utsätta sig själv för en sockeröverdos blev vi tvungna att suspendera Jolt Cola-förmånen. Kaffe och te är det nya i vår hälsosamma utvecklingsgrupp.

För frågor ring 08-120 359 02 eller maila webbrekrytering@studentmedia.se